fredag, maj 26, 2006

Klar igen?

Så er det snart et år siden indlægget "Klar til alt, klar til FEM" blev skrevet.

Selvom træningen i den mellemliggende periode nemt kunne have været meget mere optimal, så er benene dog trods alt lidt bedre end før FEM50 sidste år. Det skal dog blive interessant at finde ud af, hvordan de reagerer på den lange distance iår. 20 km (nominelt!) i Silkeborg-skovene oveni - det mærkes med garanti hårdere end det lyder :-)

Konkurrencen i år er en helt anden. Sidste år var vi jo blandt en stor flok lykkeriddere som os selv. I år er konkurrenterne noget mere giftige. Vi må minde os selv om, at valget stod mellem at gøre os gældende i toppen af FEM50 eller at kæmpe for at gennemføre FEM70.

Men vores eksterne forudsætninger er jo heldigvis også langt bedre i år. Først og fremmest har vi fået et helt uvurderligt support-crew i deltagerne på FEM-light. "FEM-light" er en helt ny adventuredisciplin der indkorporerer løbetur, shopping, seværdigheder, campingplads og familietelt. Vi spår denne disciplin en stor-stor fremtid i målgruppen! Maria og Mille både sender os afsted og tager os i mål - større motivation kan man næsten ikke forlange :-)

Jeg kan iøvrigt oplyse, at carbo-loadingen er godt undervejs. Er i forbindelse med projektarbejde lokaliseret på ITU for tiden, og fordøjer nu den største Basso-carbotallerken fra kantinen...visse dele af forberedelsen er nu ganske behagelige :-)

/Kasper

Ingen kommentarer: