søndag, december 18, 2005

Næste sæson lurer

Nu er alt det mtb-kørsel jo for så vidt udmærket - men vi ved jo godt allesammen, at det er på asfalten, det er rigtig sjovt.

Derfor er det også ganske fornøjeligt at, der nu så småt er begyndt at komme stævne-datoer på Dansk Triathlon Forbunds hjemmeside (www.dtrif.dk).

Så der er jo al mulig grund til at allerede nu at plotte datoer ind i kalenderen - vi er naturligvis nødt til at vende tilbage til Frø ½-ironman i Jels (Kasper, de har endda en kortere rute samme dag, så skal du kun overleve 500m crawl). Og næste sæson må naturligvis også rumme et par hurtige sprint-løb, så det bliver prøvet. Endelig er Silkeborg også vært for en ½-ironman - og det område skulle jo være rigtig smukt (og sikkert også lidt mere bakket end Jels).

Så der er masser til kalenderen - og der skulle være god lejlighed til at huske på de vise ord: Sometimes you're ahead, sometimes you're behind. The race is long, but in the end, you're only racing against yourself.

2 kommentarer:

Søren Friis Larsen sagde ...

Jeg glemte naturligvis at nævne, at vi endnu mangler at identificere det, der er næste sæsons reelle mål: den fulde ironman-distance. Kommer der en i Danmark og vil formen være på plads? Only time will tell

Kasper Carøe Olsen sagde ...

Jeg er sikker på, at den fulde ironman-distance nok skal komme til den rette tid. Og jeg tror for egen part at det snarere er 2007 end 2006. Men derom bliver jeg nok klogere i foråret.

Men når 500 m crawl stadig virker uoverstigeligt, så ville det være useriøst at lægge sig fast på 2006 :)

Cykel- og løbedelen er jo ikke urealistisk - men man bliver alt andet lige sat langt tilbage i feltet hvis man starter med 3.8 km brystsvømning :-)

Til gengæld er det vel temmeligt tvivlsomt, om der bliver en ironman på dansk grund i 2006?

Jeg bliver også nødt til at minde om, at Frø ½ironman ligger dagen efter en nyligt annonceret kandidatfest :-)