mandag, marts 05, 2007

Vivamus henter trofæ hjem

Længe inden afgang hjemmefra var det aftalt, at vi skulle deltage i ”Vulcano Ridge Run” denne søndag. En prægtig tur på tretten meget kuperede kilometre. Vi havde nok ikke været helt forberedte på, at løbet tiltrak så mange mere eller mindre professionelle løbere fra det lokale opland og blandt ClubLaSantas gæster.

Det var en steghed affære med indlagt sandløb – to elementer vi jo ellers kender særdeles godt fra North Sea Beach Marathon. Alle fra delegationen kom flot igennem, Søren først. Det var dog Camilla der blev kaldt til podiet for at modtage løbets fighterpris. Hun var også den løber der havde kæmpet længst tid ude på ruten, så det var meget velfortjent. Det flotte trofæ pryder nu i dagtimerne stuen – og står over hovedgærdet når hun sover.

Søndagen stod herudover på beachvolley, windsurfing og tennis. Det var på vej til beachvolley vi passerede poolområdet, at HHK til stor morskab udbrød følgende: ”I kalder det en børnepool. Jeg kalder det en jagtmark”.

Mandag startede med et lille sprintduathlon, efterfulgt for en udvalgt del af 2½ times cykling, og sidst badminton og tennis for de fleste. Søren fik til stor fortrydelse intet trofæ til duathlon, selv på trods af en flot præstation blandt den første håndfuld i mål.

Benene er for alles vedkommende efterhånden lidt brugte, og vi begynder at se frem til vores semihviledag på torsdag. Inden da skal vi dog have overstået et halvmaraton i morgen, efterfulgt af en gang MTB-træning. Og mon ikke vi får klemt lidt squash og svømning ind i programmet også? :-)

Med andre ord går det strygende hernede – og vi ser frem til at rapportere yderligere hernedefra i løbet af de kommende dage.

/Kasper

Ingen kommentarer: