mandag, marts 26, 2007

Lav sol over Hareskoven

Ingen tvivl - foråret er over os! Og det betyder mulighed for mtb-træning efter arbejde. Med x-duathlon'en stadig siddende i benene kunne jeg ikke modstå det forårsagtige vejr men måtte simpelthen snuppe en 1,5 time i det røde spor i Hareskoven. Perfekt, perfekt, perfekt!

Forbløffende få mennesker i skoven - their loss, for sporet var perfekt, bukserne var korte og aftensolen varmede og gav et fantastisk lys og fed mtb-stemning - og så kan man jo ikke lade være med at træde igennem, så det blev også til et fornuftigt træningspas.

På LaSanta lykkedes det stort set cykelpusher I & II (aka KCO og undertegnede) at få HA overbevidst om, at han naturligvis snarest muligt må anskaffe sig en mtb. Hvis ikke det her vejr kan slå hovedet på sømmet ved jeg ikke hvad - under alle omstændigheder skal vi snarest have samlet en trup til en lille trilletur i skoven - den kalder!

/Søren

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Nu er jeg jo kommet lidt på afstand af jer igen og jeres mulighed for daglig påvirkning er derfor kraftig minimeret - det hjælper lidt på trangen til at bruge de penge man ikke har ;)

Men jeg medgiver at motionslysten er kraftigt stigende med det vejr der præsteres pt, den smalsporede skal i hvert fald bruges til og fra arbejde igen fra 1. april.