fredag, maj 18, 2007

Stilhed foer stormen

Saa er jeg vel ankommet til Lanzarote - et hektisk flyskift i Barcelona og en aengstelig venten i lufthavnen i laaaang tid inden min volumioese baggage dukkede op var blot krusninger paa overfladen, alt naaede frem i god behold.

Maria var saa venlig at hente mig lufthavnen saa det var uproblematisk at indregistrere paa La Santa i gaar (Jesper er blevet meget begejstret for La Santa-sangen nu hvor han har hoert den live) og vi kunne nyde en god omgang pasta til aftensmad i gaar i Puerto del Carmen.

Cyklen blev samlet allerede i gaar og proevekoert i dag - alt er paa plads og den er rigget godt til med racenummer, tre flasker, co2-patroner, pumpe, gels, aero-dunk og reservedaek. Den ser lidt overlaesset ud og man laegger naesten ikke maerke til, hvor dyrt et maerke rammen er af... ;-)

Den skal checkes ind i dag kl. 15 og saa er det saadan set bare at vente i spaending paa morgendagens udfordring. Vejret i gaar og i dag er helt perfekt - delvis overskyet og med meget lidt vind, efter Lanzarote-standard naesten vindstille. Forhaabentlig holder det til i morgen, men hvem ved, hvordan vinden blaeser, naar man for alvor kommer op og ud.

Jesper virker taendt, men klager over lidt vaerken i knaeet - det kan maaske blive traels senere, men foreloebig haaber vi det bedste. Hold fingerne krydset derhjemme! Beretning foelger.

Ingen kommentarer: