torsdag, september 29, 2005

Ny mand (m/k)

Som det vil være den flittige læser bekendt, så tog Jesper forleden et fald der har dømt ham ude til den kommende weekends DTU Adventurerace.

Søren og jeg har derfor siden vort ophold i ventestuen på Bisbebjerg Hospital overvejet hvem der ville kunne træde til med så kort varsel.

Lykken står jo imidlertid som bekendt den kække bi - og det er ikke kun lykkedes at finde en erstatning for Jesper - men tilmed en helt generel opgradering i forhold dertil. Camilla Plambeck Hansen er hurtigere, mere erfaren, væsentligt mindre perfid (endnu i hvert fald) og markant kønnere end Jesper! :)

Camilla har gået på USG's adventurehold hele sidste år, har på mountainbike deltaget i DustCup og i 24-timers MTB-løb for DMK som hun også træner med.

Med andre ord trækker det op til, at Søren og jeg bliver de svage led på holdet. Et faktum vi vil forsøge at forholde os til med så meget værdighed som man kunne forvente af et par hædersmænd og gode tabere som os :-)

Camillas oprindelige hold til DTU Adventurerace blev også ramt af skader for kort tid siden, så det er et helt sublimt match at vi nu alle tre alligevel får chancen for at gennemføre.

Vi er helt bevidste om, at der blandt læserne af denne side vil være adskillige der aldrig nogensinde ville udsætte sig selv for at deltage i DTU med os - og som vil fraråde enhver anden at gøre det. Så derfor en stor tak til Camilla for at stille op med så kort varsel - og på forhånd undskyld for de perfiditeter og spydige kommentarer som helt uafværgelig følger med når man kæmper på Dum Vivimus Vivamus!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Haha sejt. Camilla - du må ENDELIG skrive herinde om hvor meget de piver, tuder og bløder undervejs de to betonklodser du får på slæb :)