søndag, november 26, 2006

Benguf til drengene

Det var lykkedes at lave en løbeaftale med både Henrik, Anders og Søren i fredags. Baggrunden var, at Henrik havde beklaget sig og og bedt om hjælp; det var efterhånden vanskeligt at lokke Anders ud med ud i løbeskoene. I den slags situationer stiller Vivamus naturligvis beredvilligt op. Vi tilbyder såvel 'specialtilpassede' løbeprogrammer som tilråb og motivation der er klart inspireret af holdets mentalcoach - Dolph.

Dagens pensum lød på en ganske solid intervalpyramide på Østerbro Stadion. Vi lavede en lille omvendt jagtstart - dvs. den mindst hurtige starter først og den hurtigste starter sidst. Med de rigtige forsinkelser skulle det gerne betyde, at alle kommer omtrent samtidig i mål - og dermed kan presse hinanden på de sidste meter. Det lykkedes helt udmærket - i hvert fald vandt alle ét eller flere intervaller - så det var ikke helt skævt. Efter 6,4 kilometers kvalitetsintervaller (det er ret langt) for AK og HA's vedkommende og 7,6 kilometer for SFL og undertegnede forlod vi stadion. Det er ganske let at identificere intervallerne på mine pulsdata :-)

Jeg havde stillet deltagerne en lille "Full-Body Surprise" i udsigt - og nænnede naturligvis ikke at skuffe. Det blev en tur op i en trappeskakt på Rigshospitalet. Der er 16½ høje etager :-) Undervejs skulle der tages armstrækkere og mavebøjninger. Min egen oplevelse var, at det tømte den sidste smule energi af benene. SFL og jeg tog så også 10 etager ekstra - HA tog også et par ekstra.

Både Anders og Henrik imponerede ved deres indsats. Der blev gået til makronerne, og det var slet ikke nødvendigt at bruge udvalgte Dolph-citater. Henrik var rigtig giftig og besejrede Søren i en spurtduel. Jeg tror vi skal holde ganske nøje øje med Henrik, ellers bliver vi sat om føje tid :-/ - der er krudt i den dreng. Søren var som sædvanlig i hopla, og bortset fra en enkelt omgang hvor han var lidt mærket af ovenstående spurtduel må man sige at han p.t. er uovervindelig.

Alt i alt kvalitativ solid fredagstræning, ca. 12 km eksklusiv trappeløb.

Man kunne vel dårligt forestille sig bedre optakt til Lottes fødselsdag med fremragende mad i rigelige mængder :-)

/Kasper

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Heldigvis har AK lovet at vi nok skal komme afsted og løbe tirsdag, men jeg skal nok sige til hvis det bliver nødvendigt med hjælp en anden gang.

Det var i hvert fald en god tur - tak for hjælpen :)

Kasper Carøe Olsen sagde ...

Anytime - du siger bare til hvis han bliver lidt dvask en anden gang. Så hjælper vi gerne ... og træningen bliver jo ikke mindre hård fra gang til gang :-)

/kco

Søren Friis Larsen sagde ...

Der var tale om intet mindre end et fremragende træningspas på Østerbro Stadion, incl. surprise à la Riget.

Benhårde intervaller - yummy!

Mine data kom til at se således ud:

400m - 3:41/km
400m - 3:25/km
600m - 3:41/km
800m - 3:49/km
1000m - 3:58/km
1200m - 3:59/km
1000m - 3:46/km
800m - 5:43/km (ja, det var efter det omtalte spurtopgør med HA :-)
600m - 3:47/km
400m - 3:18/km (ta' den)
400m - 3:30/km

Maxpulsen blev 188 og maxfarten 24,3km/t :-)

Hans Henrik Knudsen sagde ...

Det ser jo smukt ud drenge, man bliver jo helt misundelig på sådan en omgang her i det spanske hvor mængde og kvalitet af enhver art efterhånden er utrolig sparsom.

Jeg ser frem til deltage i sådan et kvalitetspas når jeg igen sætter foden i danevang!