lørdag, juni 10, 2006

Tyren ved hornene til DM i sprint

Det var en fornøjelse at deltage i DM i sprint-triathlon i Ganløse i dag - vejret var helt optimalt til formålet. Ikke en krusning på søen, vandtemperatur omkring de 17 grader, så de 750m svømning gik fint - ikke noget kuldechok og ok navigation. Dog næppe nogen rekord-tid, men det gik fornuftigt og jeg havde en ok transition til cykel. Elastik-tricket virkede igen til UG.

Også på cyklen var forholdene optimale - der var stort set ingen vind og temperaturen var magelig lige over de 25 grader. Først på løbet begyndte jeg at mærke generne - skiftet var ok hurtigt bortset fra at sålen kryllede lidt så jeg først fik højre fod ned i skoen i andet forsøg. Men vejrtrækningen på løbestrækningen gjorde ondt og farten faldt markant. Her skal der lægges en markant træningsindsats.

Løbet havde den særlige charme, at et mesterskabsstævne lokker de tunge drenge ud. Og da deltagerne startede med 1 minuts mellemrum og eliten startede til sidst nåede jeg i mål inden favoritterne havde løbet færdig, så man kunne se deres suveræne løb. Thorbjøn Sindballe levede op til sin favoritværdighed trods problemer med overtræning tidligere på sæsonen og han blitzede igennem løbet og slog hul på over to minutter ned til nærmeste forfølger og var uhyggeligt tæt på at gå lige under 1 time - han hamrede i mål i tiden 1:00:27! Rasmus Henning stillede ikke op pga. en skade i foden, men stod til gengæld for at speake til stævnet. Det gjorde han udmærket.

Alt i alt en forrygende tri-dag.

Ingen kommentarer: