mandag, februar 20, 2006

Valg og fravalg

Endnu en gang er der kollision mellem interessante udfordringer og aktiviteter :-/ Som om det ikke var nok, at Copenhagen Marathon og F.E.M. ligger så tæt, at man må vælge.

"De Hårdes Klub" (DHK) er en eksklusiv forening for p.t. 84 orienterings- og langdistanceløbere. Medlemskab forudsætter gennemførsel af en aspirantsæson, hvor man skal gennemføre 4 af 6 foruddefinerede løb.

Løbene burde i sig selv ikke være noget problem - selvom 50 km orienteringsløb da også er en sjat :-) Men den overskyggende udfordring er få tilrettelagt sæsonen så det er muligt at stille op.

Årets første løb har sammenfald med F.E.M. - så det er indiskutabelt. Det andet løb falder sammen med et 24 timers MTB-løb jeg personligt havde sat næsen op efter. Årets 5. løb kolliderer med DTU Adventurerace der heller ikke kan ofres :-( Med således 3 af 6 løb ude - bliver det svært at nå 4, og aspiranter der ikke gennemfører sikrer sig selv en plads på DHK's skamstøtte :-)

Hvis man skulle gøre noget, så skulle man udskyde 24 timers-udfordringen og så ellers satse på at gennemføre de andre aspirantløb. Men 24 timer straight i sadlen er ellers en særdeles interessant udfordring der ville være interessant at kunne tage op under et år efter man har købt sin cykel :-)

Selv med framelding her (24 timers MTB) vil der stadigvæk ikke være noget at give af, og et par stykker af de andre løb ligger med kun en uges mellemrum, så det er samtidigt afgørende, at man undgår skader og overbelastning.

Hmmm - hvad vælger man? Og hvad vælger man fra?

/Kasper

Ingen kommentarer: