onsdag, februar 15, 2006

UV-Guld!

Weekenden bød på svømmeturnering (og sightseeing) i Amsterdam. Som ved tidligere arrangementer var modstanden kompetent og over mit niveau. I mangel på 400m distance var første udfordring 200m fri. Et godt startspring, overraskende gode vendinger og en fantastisk god tid på halvvejen var dog for godt til at være sandt - jeg fik lagt for hårdt ud og sluttiden blev ikke tilfredsstillende.

Næste opgave var 100m fri - og efter mit første heat var opskriften jo her ganske enkel: gør fuldstændig som på 200 meteren! Det endte ganske hæderligt i tiden 1:16 - tre sekunder under sidste 100m. Fint, fint.

50m fri gik hæderligt, men uden de store forbedringer. Den helt store triumf blev fejret under den frygtede 4x25m undervandsstafet. Jeg havde gruet noget for, hvordan det skulle gå på tid og under et vist pres, men vi svømmede alle fire fantastisk. Gode startspring og et rask, men kontrolleret tempo sikrede guldet med en lille, men klar marginal. Kunne endda snilt have svømmet adskillige meter mere. Sådan!

1 kommentar:

Kasper Carøe Olsen sagde ...

Ja man skulle jo ellers tro, at du snart havde lært lektien i forhold til hårde udlæg ;-)

Jeg noterer med tilfredshed, at du kører triathlon-stilen helt igennem, og har brilleremmen under badehætten. Det er eneste grund til, at det lige netop er acceptabelt med noget så fesent til badehætte til mænd :-)

Tillykke med guldmedaljen! Jeg vedbliver at arbejde med overhovedet at kunne tilbagelægge en bane under vand :-)

/Kasper