mandag, september 22, 2008

Det løber stadig rundt

Selvom triathlon-sæsonen må erklæres for slut, så sker der stadig lidt på konkurrencefronten - der skal jo være mening med tingene :-)

Sæsonen blev sluttet af i Blovstrød 7/9, hvor jeg også løb med sidste år. Det er TRI4 klubmesterskab, så det blev distancen 400m-25km-5km lige som sidste år. Det gav anledning til endnu en forbedring i forhold til sidste år, hvor tiden var 6:41, 43:20, 22:32 til en samlet sluttid på 1:12:33. I år så tallene ud således: 6:48, 40:35, 21:28.

Tiden hentet på cyklen kan skyldes mange ting, især vejret, men jeg er ganske tilfreds med det ene minut på løbet - det afsluttende løb har længe været et fokusområde. Et minut mere på en 5'er og det kan være, jeg kan hente Andreas til næste år - tredje gang er jo som bekendt lykkens gang.

Svømmeformen har ikke været prangende hen over sommeren, hvor der er blevet svømmet meget beskedne mængder i forhold til tidligere. Men nu er sæsonen heldigvis startet for alvor og det bliver til lidt flere meter i vandet på ugebasis.

Løbeformen blev naturligvis også afprøvet i dette års DHL, hvor jeg var flyvende sidste år. Det blev knap så hurtigt - ikke mindst fordi jeg løb 1+2 tur i år, hvor der var stor trængsel. 43:11 var dog godkendt uden at være prangende. Gårsdagens konkurrence var Berlingskes Friløbet, hvor de ti kilometer langs søerne og gennem Tivoli også var præget af meget trange passager. Her lykkedes det dog at klemme tiden ned på 41:33 selv efter en munter lørdag til en våd fødselsdag - uden at det var decideret ubehageligt.

Næste søndag venter Powerade halvmarathon, så det bliver interessant at se, hvordan tempoet bliver på den distance. Og så er der jo efterårets forventede højdepunkt i Hillerød den 6. oktober, når Specialized'en bliver stillet over for MTB marathon over 100k - det bliver stort.

Ingen kommentarer: