torsdag, maj 19, 2005

Motionbased - interessant?

Foranlediget af en diskussion med Jesper forleden, har jeg lige kigget lidt på MotionBased.com, som Garmin reklamerer lidt for når man køber en Forerunner 301.

I grove træk kan denne webtjeneste udlæse data fra GPS'en samt dennes pulsmåler og analysere disse, vise tilbagelagte ruter på kort og endda understøttes Keyhole!

Et eksempel (løbeturen fra igår) kan ses her.

Motionbased er altså både en webbaseret træningsdagbog og et stykke relativt avanceret analyseredskab.

Der er bare et par irriterende småting ved det: 1) Man kan tilsyneladende ikke indlæse træningspas manuelt. Det ville ellers være smart for træningstyper hvor man af den ene eller anden grund ikke kan bruge GPS - eller hvis man simpelthen er kommet afsted uden, mangler batteri o.l. 2) Det er en betalingstjeneste hvis man vil have den fulde funktionalitet - kun Lite-udgaven er tidsubegrænset gratis.

Men det er nu alligevel lidt interessant...

1 kommentar:

Kasper Carøe Olsen sagde ...

Det er faktisk et ret unikt og sublimt værktøj.

Der er adskillige andre der også har requested den manuelle indtastning på deres forum - og jeg fulgte selvfølgelig også op på behovet. MB svarer tilbage, at behovet bestemt er erkendt og at det ligger på tegnebrættet. Og når man ser hvor imponerende meget andet de har på plads, så tvivler jeg på at der kommer til at gå lang tid.

Så er det bare spørgsmålet, hvornår jeg falder I og betaler abonnementet for at få de sidste features. Der går nok ikke længe :)